MENY

Bandyskola & Skridskokul

Välkomna alla barn till Borlänge Bandy och en härlig vinter på Tunets is!
Bandyskola

Bandy är lirarnas sport, passa på och kom och var med i vår trevliga gemenskap på Tunet. Att få vara ute på vintern och få lära sig åka skridskor och spela bandy är verkligen något barnen har glädje av.


Deltagaravgift för Bandyskolan är 500 kr + medlemsavgift. Ett startpaket med klubba, bandyboll och tröja till rabatterat pris kommer att finnas att beställa. Pris för detta är ännu inte fastställt.


Nybörjare får prova tre gånger gratis.

På bandyskolan lär man sig bandyns enkla grunder med klubba och boll genom lekar och enklare övningar. Vi kommer även att delta i poolspel där vi möter lag från Dalarna.  

De flesta i bandyskolan är födda 07-09.

Kontakt: Patrik Hansson 070-721 3776 eller Johan Leandersson 070-749 15 74.

Mail: info@borlangebandy.se   

Träning: Onsdagar 17.00-18.00


Skridskokul


Nu kan du lära dig åka skridskor tillsammans med oss i Borlänge Bandy. Alla kan vara med, oavsett om du är nybörjare, eller om du redan lärt dig åka lite. På skridskoskolan kör vi utan klubba och fokuserar på enkla övningar med mycket lek. Hjälm är så klart obligatoriskt och att du klarar dig själv på isen. Ta gärna med mamma, pappa och syskon! Om du inte har egna grejer så får du låna i vårt Sportotek.


Det kostar inget att vara med i Skridskokul men man måste vara medlem i klubben vilket är ett villkor för att vår försäkring skall gälla.


Läs mer om Skridskokul och anmäl dig från hemsidan. 


Kontakt: Hans Grandin 070-541 55 15
Mail: info@borlangebandy.se


Träning: Onsdagar 17.00-18:00

Uppdaterad 2017-11-22ordahl

Bookmark and Share

Bandyskola

Skridskokul

Webdoc CMS