MENY

Tuff träningsstart – och ”Kralle” tillbaka!

Försäsongsträningen är igång på allvar för Peace & Love City, och första passet blev en tuff körare ute på Tunet under nye tränaren Thomas Linder, som inledde med att presentera sig och sin syn på hur spelet ska formas.


– Det kändes bra. Jag och Oscar Stadin kom från Sandviken, Rasmus låg sjuk hemma. Vi kände oss verkligen varmt välkomna. Vi mötte en omhändertagande grupp med bra driv, där man pushar varandra, säger Thomas.


Träningspasset visade att vilan efter förra säsongen definitivt är över. Sagt med vissheten att flera tränat bra på egen hand.


– Vi körde hårt och alla var verkligen med och pushade varandra. Det finns en bra lagkänsla i den nuvarande truppen och den ska förstärkas om vi ska bli ett topplag igen. Och jag vet att Danne jobbar stenhårt för att få hit fler nytillskott.


Extra glädjande var att Mattias Krantz alias ”Kralle” var tillbaka efter några månaders rehabilitering från den hjärnblödning han fick vid den påkörning han råkade ut för i hemmamatchen mot Tranås. Han är i tjänst på sitt jobb sedan tre veckor tillbaka och påtagligt sugen på det han kan mycket bra - Bandy.


/Gugge Häglund


kralle.jpg
Mattias "Kralle" Krantz - arkivbild

Bookmark and Share

Webdoc CMS