MENY

Sista matchen med gänget

Peace & Love City avslutar säsongen i bandyallsvenskan med bortamatch mot Gustavsberg. För lagkaptenen Patrik Allansson-Roos, alias Allan, blir det sista matchen med gänget. Han berättade om sitt beslut att lämna klubben för några dagar sedan.


Det finns paralleller till kultfilmen ”sista natten med gänget” som rubriken syftar på och som handlar om uppbrott och att skiljas från varandra. En av låtarna i filmen är, lätt omskriven, ”This will be the day when you say goodbye.”


– Det känns konstigt i hela kroppen, väldigt vemodigt. Sista matchen med min moderklubb, sista gången jag spelar med de här killarna, säger Patrik inför sin och laget avskedsföreställning.


allansson-1.jpg 


Han vill avsluta med en tvåpoängare; även om han vet att Gustavsberg och planen nere på Värmdö kan ställa till besvär för ganska många lag.


– Vi kan trots allt nå en bra placering, så jag har inga problem att ladda. Jag ska också se till att alla känner likadant.


Peace & Love City åker till Gustavsberg med fullt lag och efter en vecka med bra träningar, där man gått igenom förutsättningarna inför sista matchen.


– Vi vill avsluta snyggt och har gjort bra prestationer mot Gustavsberg tidigare. Men det är inte så lätt at möta dem där. För mig gäller inget annat än att seger Jag vann ju sista tvåmålsmatchen på träningen, så självklart vill jag vinna sista seriematchen också.


/Gugge Häglund


P.S. Inom kort publicerar vi en längre tack- och avskedsintervju med ”Allan”. D.S.

Bookmark and Share

Webdoc CMS