MENY

Gott nytt år spelare, ledare och fantastiska krafter!

”I don't want to talk, about the things we've gone through…”


Orden från ABBA:s The winner takes it all hängde tunga över mitt huvud kvällen efter Rättvik. Man kanske borde göra som någon sa, ta ut glädjen i förskott, annars blir det inget av den.


Men vi har ju faktiskt mycket att glädja oss över. Inte den usla hörnstatistiken (inget lag har, om minnet är det rätta har spelat till sig så många hörnor men haft så liten utdelning), utan av kamratandan, den goda och välkomnande stämningen, Christian Frohm som serie fjärde bästa målskytt så här långt, Rasmus Linder kung av assister, Kevin Brown som redan gjort betydligt fler mål än på hela förra säsongen, över alla duktiga och talangfulla ungdomar, över ibland strålande insatser och att vi håller liv i en härlig sport.


Mest beröm av alla förtjänar alla ledare och alla ideella krafter från materialförvaltare till kioskpersonal som gör fantastiska insatser och håller igång inte minst all ungdomsverksamhet på ett utmärkt sätt. Bandysportens verkliga fundament!


Dessa står i det främre ledet i den skara som önskas ETT GOTT NYTT ÅR. En egen nyårsönskning till spelare, ledare och supportrar: Att Tunet blir en turarena (Tur-net) 2019 och att ungdomscupen blir samma lyckade arrangemang som alltid.


Året som gått… Märkligt. Det går inte att låta bli att citera den riksdagsman politiker som på fullt allvar sa att han skulle flytta till ett land som inte tar emot invandrare!!! Puh… Vi väljer dem…


Ur den fantastiska boken ”Alla fick hångla mer på Tage Erlanders tid” skriven av Kent Wisti, medarbetare i Dagens Nyheter, hämtas också ett sällsynt nyårslöfte.

”Mitt nyårslöfte är att sluta röka. Jag har gjort en del med mig själv att jag bara får röka om Trump säger något överilat och dumt”.


Text: Gugge Häglund

gottnytt.png
Bookmark and Share

Webdoc CMS