MENY

Utmärkelser

Straffslagstävling Robert Arnesen, Solberg


Meste deltagare i Borlänge Bandy Cup Erik Swartswe, Ljusdal för 5 års deltagande, gjorde sin första match i Borlänge Bandy Cup som 8-åring 2012.


Patric Racov, Vetlanda fick en uppvaktning för att han var med i den första Borlänge Bandy Cup och nu 30-år senare återvände som ledare. 


Göran Stenman för sitt engagemang och för att han lade grunden för Borlänge Bandy Cup för 30-år sedan.


Grattis till er alla!Under cup-dagarna har vi i tävlingsledningen samlat in tips och synpunkter om spelare, vi har fått tips från speakers, kökspersonal, ledare samt från publik. Detta för att få ett så brett underlag som möjligt för att vi ska kunna utse Turneringens lirare på de olika positionerna.


Det kanske förnämsta priset som Borlänge Bandy delar ut är ett lagpris (Ett föredöme för bandysporten) och det bygger inte enbart på prestationer på bandyplanen utan kanske ännu mer hur laget uppträder, både spelare och ledare, innanför planen, vid sidan av planen, kontakter med personal kring planen och i matsalen, kontakter med domare osv. 2016 utsåg vi IFK Rättvik.


Grattis till ett mycket bra uppträdande och en mycket fin turnering. Grattis än en gång och välkommen tillbaka till Borlänge.


Lagpris:

IFK Rättvik


Borlänge Bandys bäste hemmaspelare, ledare både på och utanför planen och god kamrat:

Alexander Höglund & Arvid Klingberg


Målvakt: 

Tommy Willberg, Botnia


Försvarare: 

Simon Winther, Falu BS


Forward:

Emil Melander, Spånga/BromstenBookmark and Share

Webdoc CMS