MENY


Hemsidan - Borlänge Bandy - ctl00_cph1_f_pl2017-jpg_slideimg

Besök Peace & Love 4-5-6 juli 2019

Läs mer här...

Hemsidan - Borlänge Bandy - ctl00_cph1_f_bandy13-jpg_slideimg

Skridskokul och Bandykul


Vi tränar onsdagar kl 17-18. Välkommen!

Hemsidan - Borlänge Bandy - ctl00_cph1_f_bandy11-jpg_slideimg

Ungdomslag för alla åldrar


Välkommen på träning!

Hemsidan - Borlänge Bandy - ctl00_cph1_f_bandy10-jpg_slideimg

Massor av bandy hela vintern!

Nyheter
 • 2019-08-15

  Peace & Love City blir Borlänge Bandy igen!

  Vid Borlänge Bandys senaste styrelsemöte fattades beslutat att gå tillbaka till det gamla namnet på klubbens seniorlag som i tre säsonger fått heta Peace & Love City med Jocke Nyström (tillbaka i år), Pelle Fosshaug och Thomas Linder som tränare.


  – Namnbytet känns bra, vi går tillbaka till rötterna igen. Det marknadsmässiga värdet vi fick av att heta Peace & Love City kan ha klingat av, jag tror att vi vinner på den här ändringen, säger klubbens nye ordförande Fredrik Zetterström.


  Läs mer »
 • 2019-08-08

  Ungdomarna på hal is – rekordtidigt!

  Ödets försyn i form av konståkare som inte behövde sina timmar, gjorde att Borlänges bandyungdomar kom på is rekordtidigt i år. Från och med måndag till och med denna fredag har det varit full fart i Borlänges ishall.


  – Hur roligt som helst. Omkring 25 ungdomar har varit med varje gång vi haft våra träningspass. U16 och U19 tränade i måndags och tisdags, de yngre har kört varje dag, berättar Jocke Nyström, ungdomsledare och denna säsong också A-lagstränare.


  Läs mer »
 • 2019-08-05

  Full fart i ishallen

  Idag var det dags för det första av fem pass i Borlänge ishall för våra yngre spelare.


  Tack vare Borlänge Konståkningsklubb har vi fått pass denna vecka för ett litet sommabandyläger måndag - fredag med träning 12:30-14:00


  Varje dag kommer Borlänge Konståkningsklubb ha ett pass med spelarna för att träna balans och teknik, kanon!


  Läs mer »
 • 2019-08-01

  Rekordtidig ispremiär!

  Bandyspelare!


  I år blir det en rekordtidig ispremiär eftersom vi har tider i ishallen redan nästa vecka för dom som är sugna att köra igång. 

  Rekordtidigt!

  Läs mer »
 • 2019-06-27

  Vår verksamhet värd att belöna

  Borlänge Bandy har belönats med 30 000 kronor av den så kallade 30/30-fonden som vill uppmärksamma och belöna idrottsföreningar, oavsett idrott, som verkar för sunda värderingar och som ger både trygghet och glädje. Vinstchecken och ett diplom togs emot av vår klubbs representant Patrik Kinnunen vid en gala på Restaurang Trädgårn i Göteborg. Prisutdelare var Henrik Lundqvist.


  – Det här är ett bra kvitto på att det vi håller på med är något både riktigt och viktigt. Vi är en av 30 föreningar av totalt cirka
  3 000 sökande som belönas. Nu gäller det att vi arbetar vidare och visar det vi gör ännu bättre, kommenterade Patrik Kinnunen, alias PK och själv en del av klubbens själ, efter prisutdelningen.


  Läs mer »
 • 2019-06-12

  Vi kallar till årsmöte 26 juni kl 18.30

  Årsmötet kommer att hållas i klubbstugan på Tunet. Ärenden enligt stadgarna. 


  Läs mer »
 • 2019-06-07

  Så spelas Bandyallsvenskan i vinter

  Plocka fram almanackorna i sommarvärmen, för nu står det klart hur Bandyallsvenskan 2019/20 kommer att spelas.


  Bandyallsvenskan är på väg in i sin tredje säsong som en enad serie och återigen är det en rad nya lag som kommer till spel.

  Nya för i år är Falu BS och IK Tellus, som båda kom från Elitserien, samt UNIK Bandy och Skutskärs IF, som båda kom från Division 1.


  Läs mer »
 • 2019-06-06

  Poolindelning Bandyallsvenskan

   KLART: Så ser poolindelningen ut till Bandyallsvenskan 2019/20 


  I morgon, fredag, släpps spelschemat till Bandyallsvenskan 2019/20, men redan nu kan vi avslöja hur norr- respektive söder-poolen kommer att se ut. Lagen är dessutom, precis som de senaste två säsongerna, parade två och två för bland annat resor till matcher mot den andra poolen.

   

  Läs mer »
 • 2019-05-31

  AIK Bandy startar samarbete med Somalia Bandy

  Somalia Bandy har sedan starten varit med i sex VM, blivit tv-kändisar och skapat stor medial uppmärksamhet i vad som måste anses vara ett av det mest uppmärksammade integrationsprojekt som funnits inom svensk idrott.


  Nu tar vi nästa steg när anrika AIK startar upp verksamhet i Solna/Stockholm för att utöka antalet spelare med somalisk bakgrund. Samarbetet påverkar inte verksamheten i Borlänge eftersom lagets stomme är bosatta där. Träningar kommer att ske både i Borlänge och i Solna – ledda av den nygamle förbundskaptenen – Pelle Fosshaug.

  Somalias bandyförbund administreras av Borlänge Bandy även fortsättningsvis.


  Läs mer »
 • 2019-05-15

  Beslut i förrgår – det blir allsvenskt spel!

  Det hängde på ett hårstrå, tunnare än ett spädbarns, men på tisdagskvällen fattades beslutet att Peace & Love City spelar allsvenskt även säsongen 2019–2020. Flera spelare från året har försvunnit till andra klubbar, Daniel Johansson alias Danne blir ny klubbchef i AIK (!) och det har länge sett ovanligt bräckligt ut när det gäller att få ett lag på benen.


  – Ludde (Ludvig Frid) gav klartecken sent på tisdagen, då hade vi fått med oss hela stommen av spelare från Borlänge, berättar Jocke Nyström, som tar över rollen som tränare, igen (han ledde laget till en fjärde plats säsongen 2016–2017).


  Läs mer »

Nyhetsarkiv »

Nästa hemmamatch KOM OCH HEJA PÅ OSS!

Webdoc CMS