MENY


Hemsidan - Peace & Love City - ctl00_cph1_f_pl2017-jpg_slideimg

Boka Peace & Love 4-5-6 juli 2019

Beställ ditt Citypass här!

Hemsidan - Peace & Love City - ctl00_cph1_f_bandy13-jpg_slideimg

Skridskokul och Bandykul


Snart kommer ny information. 

Hemsidan - Peace & Love City - ctl00_cph1_f_bandy11-jpg_slideimg

Ungdomslag för alla åldrar


Välkommen på träning!

Hemsidan - Peace & Love City - ctl00_cph1_f_bandy10-jpg_slideimg

Massor av bandy hela vintern!

Nyheter
 • 2018-11-11

  En duo som börjar växa in i P & L-kostymen

  Förnamnet är detsamma, Jonathan. Efternamnen olika, Voxlin och Andersson. Två nytillskott från Bollnäs i Peace & Love Citys allsvenska trupp 2018–19. Det var inte länge sedan de blev klara, men de har redan hittat in i hemlighetens kammare; som egentligen inte är så hemlig. Många har varit där tidigare och känt den välkomnande atmosfären och där ingen är förmer än någon annan.


  – Ett härligt lag, ett krigargäng, vi kommit till. Det kan bli något riktigt bra, förklarar de båda Jonathan som var med i seriepremiären mot Ljusdal.


  Läs mer »
 • 2018-11-09

  Hemmapremiär!

  Kök Nyström & Annonsbladet bjuder på fri entré till hemmapremiären för Peace & Love City Bandy nästa fredag den 16 november kl 19 då vi möter Västanfors på Tunet.


  Vi börjar kvällen med "After work - Before bandy" på Kök Nyström som har öppet hus mellan kl 16.00 - 18.45.
  Mattias från Rootvälta underhåller och kör kvällens superquiz samtidigt som man kan äta en trevlig buffé för 175 kr, ta något gott att dricka och bara ha det mojjigt!

  Allt överskott går till ungdomslagen i Borlänge Bandy. 

  Läs mer »
 • 2018-11-06

  Domarutbildning på Tunet 13 november

  Nu är det dags för domarutbildning. I år gäller grundutbildning för spelare -05. Man kan gå kursen utan att döma. 

  Läs mer »
 • 2018-11-04

  En knall som hördes vida i Hälsingeskogarna

  Peace & Love City, som likt fågeln Fenix rest sig ur askan efter en motstridig försäsong, svarade lördagens seriepremiär för en knall som borde ha hörts vida i Hälsingeskogarna och gav alla experttippare en rejäl knäpp på näsan.


  3–3 borta mot seriefavoriten Ljusdal! Det är en fjäder i P & L City-hatten; så lång att den skulle kittla en giraff under hakan. Laget visade vilja och styrka genom att vända underläge med 1–3 i andra till oavgjort.


  – Oavgjort hade vi knappast räknat med, men det hade varit väldigt gott med två poäng. Vi gick för seger och skulle banne mig ha gjort 4–3 också. Oscar Stadin hade friläge i slutet, men målvakten räddade, kommenterade tränaren Thomas Linder efteråt.


  Läs mer »
 • 2018-11-02

  Från mörkret stiga vi mot…Ljusdal!

  En sällsynt slitig och tung försäsong med tunn trupp, skador och inlånade spelare är över. Den åderlåtning som drabbade Peace & Love City efter fjolårssäsongen har läkt. Rutinerade, skickliga spelare från förr har fått sällskap av flera toppförvärv; nu är det konkurrens igen om platserna i startelvan.


  Från mörkret stiga vi mot…Ljusdal. Seriepremiär idag lördag den 3 november borta mot den kanske största favoriten av alla.


  – Den troligen svåraste matchen på hela säsongen. Vi har inget att förlora, och det känns inspirerande att vi får börja mot ett så starkt lag, säger både Daniel Johansson, klubbchef, och Thomas Linder, tränare.


  Läs mer »
 • 2018-11-01

  2 x Jonathan – något vi kan behöva

  Ingen Kasper, ingen Jesper – men väl två Jonathan.


  Daniel Johansson, klubbchef i Peace & Love City har varit ute länge på rövarstråt och så långt som möjligt så att säga fyllt ladan med det vi kan behöva. Nu ansluter sig två Bollnässpelare till truppen.


  Jonatan Andersson, 23-årig mittfältare, har till hört Bollnäs A-lag och där fått rutin från elitseriespel. Jonathan Voxlin, 22-årig halv, har visat sina kvaliteter när han testspelat med P & L City.


  Läs mer »
 • 2018-10-31

  Köp vårt säsongskort, Citypasset!

  Vill du göra en bra affär?


  Passa på beställa vårt säsongskort och få en massa tillbaka såsom:


  Läs mer »
 • 2018-10-30

  U18 fick jobba hårt i Sandviken

  Det var dags för en ny omgång i Svenska cupen i Sandviken där vårt U18- elit fick fyra tuffa träningsmatcher.


  Vi gör flera bra saker och har tagit kliv mot när vi var i Örebro för två helger sen.


  Ska man jämföra med de lag vi mötte denna helg så har vi ca10 tim isträning varav 1 timme på stor plan. De andra lagen har säkert 3-5 gånger så mycket istid.

  Läs mer »
 • 2018-10-30

  18 hörnor (!) – och inte en enda resulterade

  Dåligt genrep, bra premiär. En teaterklyscha som Peace & Love City får söka tröst i och luta sig mot efter helgens träningsmatch och genrep mot UNIK, som numera återfinns i division 1.


  Peace & Love City förlorade med 5–6 efter halvtidsledning med 3–2; som kunde ha varit 6–2 eller 7–2 med tanke på det kraftiga spelövertaget före paus.


  Läs mer »
 • 2018-10-26

  Spolat på Tunet – men snart seriepremiär

  Tunet ligger blankt som ett nybonat golv…nu ska det bli bandy men först klockan…


  På torsdagen den 25 oktober spolades isen på Tunets IP för kommande säsong. Banskötarna gjorde ett bra jobb som vanligt, men kampen för en bandyhall får ändå ny näring. Det är sent, som vanligt...

   

  Läs mer »

Nyhetsarkiv »

Nästa hemmamatch KOM OCH HEJA PÅ OSS!

Webdoc CMS