MENY


Hemsidan - Peace & Love City - ctl00_cph1_f_pl2017-jpg_slideimg

Boka in Peace & Love 2019

Här kan du snart köpa biljett!  

Hemsidan - Peace & Love City - ctl00_cph1_f_bandy13-jpg_slideimg

Skridskokul och Bandyskola


Vi kommer snart med ny information. 

Hemsidan - Peace & Love City - ctl00_cph1_f_bandy11-jpg_slideimg

Ungdomslag för alla åldrar


Kick-off 29 september i Borlänge ishall!

Hemsidan - Peace & Love City - ctl00_cph1_f_bandy10-jpg_slideimg

Massor av bandy hela vintern!

Nyheter
 • 2018-09-19

  P & L Citys nya kvastar sopade bäst i Rättvik

  Glädjen upphöjer sinnena sade den norske författaren Henrik Ibsen en gång. Den förtränger olustkänslan, driver orosmoln på flykten och ger näring. Även i den värld som heter bandy (men det sade inte Ibsen…). Tacka Peace & Love City för det dessa septemberdagar.


  På onsdagskvällen, den 19 september, kom andra segern i den allsvenska supercupen 2018. Rättvik slogs tillbaka på sin hemmaarena med siffrorna 7–3 (1–0) i Borlängefavör.

  – Det känns riktigt bra med en seger. I första halvlek var det mer eller mindre ställningskrig, vi slarvade en del och gick ifrån vårt grundspel. Men efter ett bra snack i pausen gjorde vi en riktigt bra andra halvlek, kommenterar Ludvig Frid, ny i rollen som lagkapten denna säsong.


  Läs mer »
 • 2018-09-17

  Kick-off för ungdomslagen 29 september

  Bandysäsongen är redan igång för våra seniorer och nu är det dags för ungdomslagen att börja bandysäsongen 2018-19. Som vanligt har vi en kick-off i Borlänge ishall. Se till att sprida detta i era lag så att vi får bra uppslutning. Ta gärna med nyfikna kompisar som vill testa bandy.


  Alla kommer att få vara på is 1,5 timme samt ett fyspass. Spelare från A-laget kommer att vara på plats och hjälpa till på isen. Tider se nedan


  På torsdag 27/9 kl 18:00-19:00 kör vi ett gemensamt barmarkspass på Tunet. Då vi kan passa på att slipa skridskor och se över utrustningen.


  Välkomna!

  Läs mer »
 • 2018-09-15

  Storseger i säsongens första cupmatch!

  De kom de sågs, de segrade!


  Thomas Linder, tränare, trodde på seger borta mot Västanfors i lördagens första match i Supercupen.; och tron är nödvändig seger. Peace & Love City vann lätt, resultatet 9–1 (4–0) i Borlängefavör talar sitt tydliga språk. Christian Frohm blev femmålsskytt.


  – Ett bra resultat för oss. Vi gjorde en bra match och spelade bra bandy med ett starkt defensivt jobb som öppnade för en givande offensiv. Men vi ska inte dra för höga växlar på detta, Västanfors är inte lika starkt som tidigare, kommenterar P & L Citys tränare.


  Läs mer »
 • 2018-09-15

  Seger i sikte i säsongens första cupmatch

  Idag lördag spelar Peace & Love City sin första match i årets upplaga av Allsvenska supercupen. Motståndare är Västanfors som besegrades med 9–7 i fjolårets cup; den enda vinsten efter en mardrömsstart med storförluster mot Örebro och Nora.


  Västanfors har varit ett litet spöke för P & L City de senaste säsongerna, men spåren nu förskräcker inte särskilt mycket. Det har knappast fläktat om Fagerstalaget hittills. Det är risk för underskattning!


  – Man vet aldrig vad som kan hända, men jag förväntar mig seger mot Västanfors, säger Peace & Love Citys tränare Thomas Linder.


  Läs mer »
 • 2018-09-12

  Kalixduon äntligen spelklar för P & City

  Nu är det klart!


  Christian Frohm och Niclas Rönnqvist från Kalix Bandy spelar för Peace & Love City kommande säsong i Bandyallsvenskan. Båda har påbörjat sina studier i Borlänge och har också tränat här den senaste perioden. De var med i träningsmatchen mot AIK.


  –Christian är en forward med grymt bra skott, Niclas en stabilt spelade försvarare som i behöver, säger Peace & Love Citys klubbchef Daniel Johansson efter flera veckors tuff hårdmangling med Kalix.


  Båda har stor erfarenhet av Elitserien och Christian har meriter från pojklandslagen.


  Läs mer »
 • 2018-09-07

  Oavgjort efter 5–0 i andra mot stjärngänget

  ”Idrotten är den främsta motorn för integration och folkhälsa” står det som rubrik över en artikel i fredagens Dagens Nyheter. Bandyn går i bräschen och en av de främsta ambassadörerna för att välta synliga och hörbara hinder är Pelle Fosshaug. Fortfarande general manager för Somalia Bandy, men i klubbsammanhang är hans hemadress numera AIK – ett stjärngäng som många tror ska vandra ostört längs bandyallsvenskans vintergata 2018–2019.


  På fredagskvällen i spelade Peace & Love City sin andra träningsmatch för säsongen – i Rättvik och mot just detta AIK. Ett lag fullt av f.d. elitseriespelare och toppvärvningar.


  Slutresultatet? 7–7! Och Peace & Love City vann andra halvlek med 5–0!!!


  – Fantastiskt bra andra halvlek, men mycket dålig första. Efter paus var vi helt annat lag och då spelade vi så bra bandy som vi vill och kan, när vi är som bäst, kommenterade Thomas Linder, en mycket nöjd tränare.


  Läs mer »
 • 2018-09-01

  Lägret en rejäl genomkörare i rätt riktning

  Bortom politikens fånkulturella stia finns bandyvärlden. Berikande, näringsgivande och fylld av lirare, skridskoskicklighet, solidariska lagspelare och, oftast, en öppenhet och härlig lagkänsla.

  Här i denna härliga smältdegel finns allsvenska Peace & Love City, ett av adelsmärkena i Borlänges mångfaldiga sportvärld. Laget har redan hunnit vara på is på stor bana några gånger och tränaren Thomas Linder suger fortfarande på den goda karamellen från dagarna på träningslägret i Sandviken och inne på Göransson Arena som blev en rejäl genomkörare för spelarna. Två hårda pass och som avslutning matchen mot SAIK:s U20.

  – De var tämligen trötta efter lägret, så i onsdags när vi tränade i Gylle såg det mest ut som om riktigt gamla far- eller morföräldrar var ute och gick. Men vi ska vara ordentligt tränade inför säsongen. Och faktiskt tycker jag att det ser bra ut på många händer och fötter.


  Läs mer »
 • 2018-08-26

  Säsongens 1:a träningsmatch avklarad

  Seger med 3-7 i en mycket fartfylld och trevlig match!


  Det märks såklart på spelet att det var första matchen, men riktigt kul att våra juniorer vågar ta för sig.


  Läs mer »
 • 2018-08-26

  Pigga P&L-ben när träningslägret startade

  Peace & Love City inledde sitt träningsläger i Sandviken inne på Göransson Arena på torsdagen. Tränaren Thomas Linder var nöjd efter den första passet på stor plan för säsongen.


  – Mycket pigga ben och de unga från P18 tar för sig ordentligt. Ingen gör bort sig och killarna måste vara bland de bästa som Borlänge fått fram på länge. I onsdags såg det lite segt ut när vi körde i Borlänge ishall, nu var det bra fart och bra spel. De etablerade och mer rutinerade spelarna, nya såväl som gamla, levererade dessutom på hög nivå, fortsätter Thomas.


  Läs mer »
 • 2018-08-18

  Bandyn igång – befriande härligt!

  Bandysäsongen är tillbaka, Björn Hellman är klar för Peace & Love City igen och det känns befriande härligt på många sätt. Tankarna på kommande säsong fladdrar förbi. Sitter samtidigt och lyssnar på svensk jazz, får reda på att swede (svensk) också kan betyda kålrot – men det var ju inte tvetydigheter och åldriga tankar om svenskhet det skulle berättas om. Inte heller den amerikanske författaren Michael Moores avslöjande bok ”Korkade vita män” som ligger i hyllan bredvid.


  Nu gäller det bandy! Befriande öppen och välkomnande – och P & L Citys seniorer är på is igen! Två pass har det hittills blivit, tidigare i sommar har nye tränaren Thomas Linder kört hårt med den fysiska träningen.


  Läs mer »

Nyhetsarkiv »

Nästa hemmamatch BANDYALLSVENSKAN

Webdoc CMS