MENY


Hemsidan - Peace & Love City - ctl00_cph1_f_pl2017-jpg_slideimg

Boka in Peace & Love 2019

Beställ ditt Citypass här!

Hemsidan - Peace & Love City - ctl00_cph1_f_bandy13-jpg_slideimg

Skridskokul och Bandykul


Snart kommer ny information. 

Hemsidan - Peace & Love City - ctl00_cph1_f_bandy11-jpg_slideimg

Ungdomslag för alla åldrar


Välkommen på träning!

Hemsidan - Peace & Love City - ctl00_cph1_f_bandy10-jpg_slideimg

Massor av bandy hela vintern!

Nyheter
 • 2018-10-17

  P-18 i Örebro

  Borlänge Bandys P18 Elit har i helgen spelat första omgången av Svenska spel cup i Örebro.


  5 grupper med 5-lag i varje grupp har spelat på olika platser i Sverige, där vinnarna i varje grupp gick vidare till finalspel och övriga lag spelar vidare i regionala grupper.

  Vi började med seger mot Gustavsberg 3-2 på lördag förmiddag, ingen match som behöver något längre referat mer än att vi nu är igång och vann rättvist.


  Med 2 tim till nästa match var det en snabb lunch som gällde och Hammarby som stod för motståndet, ett lag vi vunnit mot de senaste 2 gånger vi möts.


  Efter första halvlek var det 0-0, matchen var jämn och spännande där Hammarby tog ledningen en bit in i andra halvlek, vi kvitterar på ett fint anfall men Hammarby är vassare idag och stänker dit en hörna med 10min kvar, vi jagar en kvittering men lyckas inte och det ramlar in ett par mål till i baken när vi jagar.
  Hammarby vinner rättvist matchen med 4-1.

  Läs mer »
 • 2018-10-17

  Isträning för ungdomarna

  Nu finns det is i Maxihallen och vi har äntligen fått lite tider för våra bandyungdomar. Vi tränar både lördag och söndag den 20-21 oktober. Tider se nedan.

  Läs mer »
 • 2018-10-17

  Förlust i finalen

  Ddet blev "soppatorsk" och förlust i finalen i årets Leksands Sparbanks cup. Vi gratulerar Rättvik till sin första seger i den egna cupen. 

  Läs mer »
 • 2018-10-13

  Semifinal

  Efter 2 matcher som varit lite "virriga", trots en seger och en oavgjord  så fick tränare Tompa ordning på laget i denna match.
  Det var delaktighet från målvakt, genom hela laget och fungerar det - då är vi svårstoppade! 


  Sista gruppspelsmatchen spelades på mot norska Ullevål som kämpade väl men som fick sig ge sig mot ett P&L C som var på bästa spelhumör. 


  Läs mer »
 • 2018-10-13

  Oavgjort och seger i cupinledningen

  Slutseger förra året, lite överraskande men allt gick vägen efter en fin prestation. I årets upplaga av Leksands Sparbanks cup, som avgörs mellan tolv lag i Rättvik fanns det en del skäl att inte spänna hanen för hårt för Peace & Love City. Ett par viktiga spelare borta, tre juniorer på avbytarbänken och det började lite darrigt i torsdagsförmiddagens cupinledning mot norska elitserietvåan Solberg. Efter underläge i paus med 0–2 ordnade P & L City upp spelet och dominerade andra halvlek. Slutresultatet blev 2–2.


  – Med ordinarie lag ska vi vinna mot norrmännen. Men Solberg är ett bra lag, vi virrade till det i första halvlek och det märks att det saknas ett par ordinarie spelare, konstaterade Jocke Nyström, som tillsammans med Danne Johansson coachade laget i tränaren Thomas Linders frånvaro.


  Läs mer »
 • 2018-10-10

  Fredrik Andersson återvänder till oss!

  Freddan spelade med oss säsongen 2012/2013 och hade tänkt ta ett sabbatsår eller lägga skridskorna på hyllan.


  Nu har suget efter bandyn kommit tillbaka och han vill se om glädjen för bandyn återfinner sig genom spel med oss.

  Läs mer »
 • 2018-09-27

  Tredje gången gillt för Peace & Love City?

  Båda vann mycket klart mot Västanfors, båda vann övertygande mot Rättvik. Målskillnaden är densamma, 16–4. På torsdagskvällen avgörs vem som vinner norrgruppen i allsvenska Supercupen. Peace & Love City eller Ljusdal. Matchen spelas i Rättvik.


  – Vi ska göra allt vi kan för att vinna, men Ljusdal är ett mycket bra lag med några verkliga toppspelare, säger Peace & Love Citys tränare Thomas Linder.


  Läs mer »
 • 2018-09-19

  P & L Citys nya kvastar sopade bäst i Rättvik

  Glädjen upphöjer sinnena sade den norske författaren Henrik Ibsen en gång. Den förtränger olustkänslan, driver orosmoln på flykten och ger näring. Även i den värld som heter bandy (men det sade inte Ibsen…). Tacka Peace & Love City för det dessa septemberdagar.


  På onsdagskvällen, den 19 september, kom andra segern i den allsvenska supercupen 2018. Rättvik slogs tillbaka på sin hemmaarena med siffrorna 7–3 (1–0) i Borlängefavör.

  – Det känns riktigt bra med en seger. I första halvlek var det mer eller mindre ställningskrig, vi slarvade en del och gick ifrån vårt grundspel. Men efter ett bra snack i pausen gjorde vi en riktigt bra andra halvlek, kommenterar Ludvig Frid, ny i rollen som lagkapten denna säsong.


  Läs mer »
 • 2018-09-17

  Kick-off för ungdomslagen 29 september

  Bandysäsongen är redan igång för våra seniorer och nu är det dags för ungdomslagen att börja bandysäsongen 2018-19. Som vanligt har vi en kick-off i Borlänge ishall. Se till att sprida detta i era lag så att vi får bra uppslutning. Ta gärna med nyfikna kompisar som vill testa bandy.


  Alla kommer att få vara på is 1,5 timme samt ett fyspass. Spelare från A-laget kommer att vara på plats och hjälpa till på isen. Tider se nedan


  På torsdag 27/9 kl 18:00-19:00 kör vi ett gemensamt barmarkspass på Tunet. Då vi kan passa på att slipa skridskor och se över utrustningen.


  Kick-offen är det enda tillfälle när man kan prova och beställa kläder och få dom levererade i tid. Se profilkläder här. 


  Välkomna!

  Läs mer »
 • 2018-09-15

  Storseger i säsongens första cupmatch!

  De kom de sågs, de segrade!


  Thomas Linder, tränare, trodde på seger borta mot Västanfors i lördagens första match i Supercupen.; och tron är nödvändig seger. Peace & Love City vann lätt, resultatet 9–1 (4–0) i Borlängefavör talar sitt tydliga språk. Christian Frohm blev femmålsskytt.


  – Ett bra resultat för oss. Vi gjorde en bra match och spelade bra bandy med ett starkt defensivt jobb som öppnade för en givande offensiv. Men vi ska inte dra för höga växlar på detta, Västanfors är inte lika starkt som tidigare, kommenterar P & L Citys tränare.


  Läs mer »

Nyhetsarkiv »

Nästa hemmamatch KOM OCH HEJA PÅ OSS!

Webdoc CMS