MENY


Hemsidan - Peace & Love City - ctl00_cph1_f_pl2017-jpg_slideimg

Besök Peace & Love 5-7 juli 2018

Köp din biljett här!  

Hemsidan - Peace & Love City - ctl00_cph1_f_bandy13-jpg_slideimg

Skridskokul och Bandyskola


Tunets IP varje onsdag kl 17.00- 18.00

fr.o.m 2017-11-08

Hemsidan - Peace & Love City - ctl00_cph1_f_bandy11-jpg_slideimg

Ungdomslag för alla åldrar


Se träningstider här

Hemsidan - Peace & Love City - ctl00_cph1_f_bandy10-jpg_slideimg

Massor av bandy hela vintern!

Nyheter
 • 2018-02-18

  Kvalplats utom räckhåll – men vi lever på hoppet

  Förhoppningen om en plats i elitseriekvalet dog på Tunet i lördags. Sista hemmamatchen på Tunet för Peace & Love City resulterade i en förlust med 6–10 (1–5) mot ett Ljusdal som på sistone verkligen stigit från mörkret mot ljuset och spelade till sig möjligheten att nå en av de tre bästa placeringarna i tabellen.


  Efter underläge med 0–5 när drygt 30 minuter spelats, var uppförsbacken alltför brant för hemmaspelarna. För Peace & Love City gäller det nu att leva på hoppet om en värdig avslutning, när man möter Gustavsberg borta nästa lördag, den 24 februari.


  Läs mer »
 • 2018-02-16

  ”Fegisen” som tuffat till sig tror på P & L City

  Att kvala eller inte kvala? Det är frågan. Peace & Love City spelar sin sista hemmamatch och tar emot Ljusdal på Tunet i lördagens match. I potten ligger en möjlig kvalplats. Motståndet är tufft, mycket tufft. Det inser alla i hemmalaget, men Isak Bolin, 18-årig supertalang, yngst av alla spelare i hemmalaget och enligt honom själv en fegis en gång i tiden, räds varken vargen, fan eller trollen – eller motståndarna.


  – Ljusdal har ett starkt lag som verkar ha hittat upp ur sin svacka nu på sistone. Men vi är också bra, väldigt bra om vi visar energi och alla jobbar ordentligt, säger han.


  Läs mer »
 • 2018-02-16

  Tunabyggen bjuder alla hyresgäster på bandy!

  På lördag möte Peace & Love City och Ljusdals BK på Tunets IP. 
  Alla Tunabyggens hyresgäster hälsas välkomna!

  Din senaste hyresavi gäller som inträde för fyra personer (två vuxna + två barn eller en vuxen + tre barn). Hyresavin hittar du på tunabyggen.se


  Läs mer »
 • 2018-02-14

  Inför matchen på Buskåker

  På lördag är det dags för årets sista hemmamatch som spelas mot anrika Ljusdals BK. Efter tisdagens seger mot UNIK har vi rejält häng på en kvalplats men Ljusdal lär knappast ge oss något gratis. 
  Tillsammans med Buskåkers Gästgiveri bjuder vi in Er att ladda inför matchen med lite mat och dryck. Vi räknar också med att någon av tränarna kommer förbi och pratar lite inför matchen. 

  Läs mer »
 • 2018-02-14

  Ett hastigt möte med löfte om seger

  Ett kort möte bara 20 minuter innan Peace & Love City på tisdagen skulle lämna Borlänge för att ge sig av till Relitahallen nedanför Uppsala lovade seger! Marcus Enberg, en av slitvargarna i P&L City kom ut från dagens sista civila jobb i en hyresfastighet på Ingelsgatan, hejade och det lyste stridsvilligt om honom igen. ”Ikväll blir det seger!”


  Det blev också en efterlängtad seger. Slutresultatet 5–4 (3–2) i Borlängefavör vittnar om en mycket jämn uppgörelse. Vinsten togs med som det heter på friidrottsspråk med mycket darr på ribban.

  Läs mer »
 • 2018-02-13

  Nu gäller taggtråd, blåställ, tagelskjorta och energi!

  Ikväll den 13 februari spelar Peace & Love City bortamatch mot UNIK nere i Relitahallen i Uppsala. Ännu en ödesmatch. Den ska inte föregås av ett fingerat samtal med göteborgska undertoner mellan Kal och Osborn där den lite svårfunna poängen är det för många genanta avslöjandet att manlig dumhet avslöjas och kanske riskerar att missförstås. Den kan så att säga hamna på fel sida om målet. Nej, den här gången ska det handla om taggtråd, blåslampa, blåställ, tagelskjorta, bränsle och energi. 


  Det låter som en beställning hos en järnaffär eller förr i tiden i den gamla affärskedjan Arbetarboden, där mycket av dessa produkter kunde inhandlas. Men det gäller bildligt talat vad som krävs för att Peace & Love City, detta i grunden så starka lag, ska visa attityd igen, ta fram sina kvaliteter och kriga igen. Att arbeta. Tillsammans.


  Läs mer »
 • 2018-02-10

  Förlåt alla supportar!

  Kal till Osborn: Har du hört att han Rulle blivit homosexuell? Osborn till Kal: Jaha du – men han hade la (väl på göteborgska) bara folkskola? Punkt och tystnad.


  Det finns historier som egentligen saknar poäng men ändå är ganska roliga. Det finns också poänglösa historier som knappast är särskilt roande. Som till exempel denna från Tunets IP på lördagen: 0–1 Klas Nordström, 0–2 Klas Nordström, 0–3 Klas Nordström, 1–4 Klas Nordström, 1–5 Klas Nordström, 1–6 Robin Rebermark, assist Klas Nordström, 1–7 Klas Nordström… Etc, etc., etc. Peace & Love City – Västanfors 3–9 (1–4).

  Läs mer »
 • 2018-02-09

  Ska ”Fläkten” blåsa P & L City igen?

  Jocke, Nyström i efternamn, har en dröm. Inte i linje med Martin Luther Kings retoriska mästerverk från 1960-talet då han talade om de färgades rättigheter, utan mer i stil med ABBA i lätt omskrivning.  ”I have a dream, a match to play, to help me cope with anything. If you see the wonder of a fairy tale
  You can take the future even if you fail.”


  Den gnista av förhoppning i höstas som hjälpligt dolde det många innerst inne trodde var osannolikt har trots vissa hinder blivit en sannolikhet. Resterande fyra omgångar av bandyallsvenskan kan göra det till en sanning. Peace & Love City på en kvalplats till elitserien!

  Läs mer »
 • 2018-02-08

  Felix H brinner för en kvalplats

  Hellman, Hell man (”ljus man” på dålig översättning från tyskan eller för ”f-n grabben” om det pratas engelska). Hellman, Felix – en lagarbetare i Peace & Love City; till synes alltid leende och vänligheten själv. Trygg och lugn som om han vore en äldre variant av någon ur Wiener Sängerknaben, dock utan käck sjömanskostym och utan krav på sångröst.


  Men skenet bedrar. Det kan blixtra till om Felix, en äkta Grängesbergsknaben (gosse/pojke) och utbildad snickare som kom till Peace & Love City inför säsongen 2016–2017.


  – Jag kan bli ganska grinig ibland. Kan tända till ordentligt och plocka fram mycket jäklar anamma om det behövs, säger Felix själv.


  Läs mer »
 • 2018-02-04

  Träningsmatch

  Då det varit speluppehåll och det kliar i benen på spelarna har vi bokat en träningsmatch i morgon mot IFK Rättvik


  Läs mer »

Nyhetsarkiv »

Nästa hemmamatch BANDYALLSVENSKAN

Webdoc CMS