MENY


Hemsidan - Borlänge Bandy - ctl00_cph1_f_hemsidan-ny-png_slideimg

 

Hemsidan - Borlänge Bandy - ctl00_cph1_f_bandy13-jpg_slideimg

Skridskokul och Bandykul


Vi tränar onsdagar kl 17.30-18.30. Välkommen!

Hemsidan - Borlänge Bandy - ctl00_cph1_f_bandy11-jpg_slideimg

Ungdomslag för alla åldrar


Välkommen på träning!

Hemsidan - Borlänge Bandy - ctl00_cph1_f_bandy10-jpg_slideimg

Massor av bandy hela vintern!

Nyheter
 • 2019-11-15

  Fyra 17-åringar i samma lag – rekord!

  Det är november 2019, bandyallsvenskan är igång och denna lördag, drygt 30 år efter Berlinmurens fall, spelar Borlänge Bandy hemma på Tunet mot Kalix Bandy. Nordligaste laget i serien med många och duktiga och rutinerade duktiga bandyspelare.


  – Kalix har ett på papperet mycket bättre lag än vi denna säsong och ska ju vinna enligt alla experter. Men vi har laddat hela veckan för att göra en riktig kämpamatch, säger Borlänge Bandys tränare Jocke Nyström


  Läs mer »
 • 2019-11-09

  Och nu mot en pizza i Bollnäs...

  Borlänge Bandy, Ljusdals BK och drygt 400 personer hade en fin bandykväll i Ljusdal. Perfekta förhållanden och allt bäddat för en ny lektion för Borlänges unga lag.

  Läs mer »
 • 2019-11-09

  På väg mot Ljusdal....

  Just när bussen passerade Bollnäs fick jag tag på Jocke Nyström. Han var i  full färd med att dela ut matlådor från Kök Nyström. Innehållet var fläskfilé, chorizo och och bacongryta. Det lät smarrigt!

  Läs mer »
 • 2019-11-08

  Webbshop

  Har du svårt att välja en Fars Dagspresent?


  Då är du välkommen att besöka vår nya webbshop.


  Läs mer »
 • 2019-11-07

  Bandyskola – vilken härlig verksamhet

  Bandyskola. Vilken härlig möjlighet. Tankarna går till de unga stockholmsåren, en lärare från Haparanda och hennes försök att fostra ystra, blivande Hammarbysupportrar i den ädla sporten bandy. En hård bollen veka livet och en lika hård boll på smalbenet är de enda minnena från försöken på en grusplan i södra Stockholm, en plats som långt senare skulle bli aktuell som platsen för Stockholms första bandyhall. Mer än så blev det inte, lokala föreningar hade varken resurser eller intresse.


  Men i Borlänge lyckas det. Här ges chansen att få lära sig bandy från grunden tillsammans med likasinnade och duktigare ledare. 


  Läs mer »
 • 2019-11-06

  Uthållighet lönar sig, trägen vinner

  Att uthållighet lönar sig och att trägen vinner; det visade 6-årige Alvin Ekelund, en av många i skridskokul när Borlänge Bandys verksamhet för de yngre gick på is för första gången den här säsongen. Alvin var en av de 100-tal ungdomar som under de gamla gula lamporna fyllde hela Tunet på onsdagskvällen.


  Han snubblade, ramlade på ändan, tog sig upp, snubblade igen, låg på alla fyra titt som tätt men det tog sig. Efter 15 minuter började det bli riktigt bra med balansen. Och han verkade ha kul.


  Läs mer »
 • 2019-11-06

  Lovande upptakt för U-laget

  Redan andra dagen med is på Tunet ordnades en upptaktsträff för alla som vill vara med och spela i vårt U-lag.


  Det blev succé - Hela 22 spelare fanns på plats och visade sitt intresse.


  Läs mer »
 • 2019-11-04

  Nu startar ungdomsträningarna!

  Skridskokul.jpg

  Läs mer »
 • 2019-11-04

  Målvakten räddar. Målvakten räddar. Målvakten räddar….

  För en UNIK-supporter kändes kanske rapporteringen från lördagens match på Tunet som en smärre kinesisk vattentortyr med en ständig upprepning av orden målvakten räddar. Borlänges Bandys målvakt Adam Reyier klarade av de mesta av Uppsalalagets anfall i 4–4—matchen. Men han själv var lite kritisk över sin egen insats.


  – Hade jag varit hundraprocentig, så hade vi vunnit. Det finns en del att rätta till i mitt spel, säger han dagen efter den allsvenska premiären.


  Av Patrik Kinnunen alias PK, som gjorde sin första allsvenska seriematch som lagledare, fick han dock beröm.


  – Nog gjorde han en hel del riktigt bra räddningar, konstaterar PK.


  Läs mer »
 • 2019-11-02

  Oavgjort i premiären på Tunet

  4–4 (2–2) i seriepremiären under den gråmulna novemberlördagen mot UNIK var kanske något många av Borlänge Bandys supportrar inte väntat sig. Orosmolnen efter en resultatmässigt sett dålig försäsong var många och stora. Men ett hemmalag som sakta men säkert trimmas ihop visade belackarna ryggen på Tunets nyspolade is, färdig i elfte timmen.


  Nytillskottet Jacob Erlandsson gjorde mål. Likaså Emil Gabrils, Mattias Krantz och Oscar Jonsson. Marcus Enberg svarade för två assist.


  Läs mer »

Nyhetsarkiv »

Nästa hemmamatch KOM OCH HEJA PÅ OSS!

Webdoc CMS