MENY


Hemsidan - Peace & Love City - ctl00_cph1_f_pl2017-jpg_slideimg

Boka Peace & Love 4-5-6 juli 2019

Beställ ditt Citypass här!

Hemsidan - Peace & Love City - ctl00_cph1_f_bandy13-jpg_slideimg

Skridskokul och Bandykul


Vi tränar onsdagar kl 17-18. Välkommen!

Hemsidan - Peace & Love City - ctl00_cph1_f_bandy11-jpg_slideimg

Ungdomslag för alla åldrar


Välkommen på träning!

Hemsidan - Peace & Love City - ctl00_cph1_f_bandy10-jpg_slideimg

Massor av bandy hela vintern!

Nyheter
 • 2019-01-18

  Om vikten av solidaritet, och om…Allan!

  Lojalitet. Solidaritet. Två ord som många idag knappt kan stava till, inte ens i sammanhang där de borde vara hedersbegrepp. I bandykretsar, och i högsta grad i Peace & Love City, är de båda orden synonyma med hela truppen men nu senast med exempelvis Ludvig Frid, Mattias Krantz och Alexander Sundström och Marcus Enberg, alla i nya roller efter den ”nödlösning” tränare Thomas Linder tvingades till när liberon Hampus Åkerman blev magsjuk inför segermatchen mot Gripen Trollhättan. Räkna med ändringar i laget även denna helg, och med en tillbaka på Tunet


  Det kan också gälla Patrik Allanson-Roos, tillbaka på Tunet denna helg! Rasmus Linder är sjuk och ”Allan” hoppar in för att fylla luckan. Fantastiskt. Han tränade med Sandvikens U20-lag i måndags är lär vara supertaggad inför en ytterst oväntad come back


  Läs mer »
 • 2019-01-17

  Axel, en lirare precis som pappa Bengt

  – Jag vill gärna ha mycket boll, jag vill lira bandy!

  Det säger ett senkommet tillskott i Peace & Love Citys allsvenska trupp, Axel Jonsson – mittfältare från Broberg, Söderhamn. Men han har att brås på; pappa Bengt spelade för Borlänge i mitten på 1980-talet och visade sig vara en verklig lirare med klubba och boll. 


  Läs mer »
 • 2019-01-13

  Ljusnande läge och Ludde lysande libero

  Söndagen slutade med ett resultatmässigt härligt bländverk för Peace & Love City som besegrade favorittippade Gripen Trollhättan borta med 7–1 pausledning med 3–1. Tabelläget ljusnade och lördagens förlust mot Kungälv (3–8) hamnade i skymundan.


  Sju mål mot ett!!! En högoddsare. Detta trots ett stundtals massivt spelövertag för Trollhättelaget och flera ändringar i P & L City sedan Hampus Åkerman tvingats avstå matchen på grund av magsjuka. Hans roll som libero övertogs kort före matchen av Ludvig Frid.


  – Ludde var fantastisk, styrde spelet säkert och höll ordentlig reda på alla. Det här var så jäkla skönt. Många gjorde sin bästa insats för säsongen, kommenterade en överlycklig Thomas Linder, tränare för det Peace & Love City som haft mycket motvind på sistone.


  Läs mer »
 • 2019-01-12

  I natt jag drömde något som, jag aldrig drömt förut

  I natt jag drömde något som, jag aldrig drömt förut. Jag drömde om en bandyhall, för sport av många slag… Med hundratals barn och ungdomar som på gång-, cykel- eller bussavstånd där kunde ägna sig åt stärkande vintersport och förebyggande hälsovård utan att vara beroende av ett hastigt förändrat klimat. Lycka!


  Trollhättan har en sådan hall. Där spelar Peace & Love City på söndag; med en trupp som decimerades plötsligt när Fredrik Andersson bestämde sig för att vända hem till Västanfors igen.


  – En besvikelse. Jag har haft funderingar på ändringar i laget för att få ny fart och energi. Fredrik var en del i detta. Nu ger vi oss av med tolv seniorer och tre juniorer, konstaterar Thomas Linder, tränare för Peace & Love City.


  Läs mer »
 • 2019-01-05

  Effektivt Ljusdal storvann på Tunet

  Om lördagens allsvenska match på Tunet varit en missriktad julklapp och krävt ett rim, kunde det kanske ha låtit så här: ”Det spelades bandy på Tunet en dag, av P & L C och ett hälsingelag. Vi fick bara ett, men de fick nog nie. Det var som att kapas av gröngul lie”.


  1–9 (1–2) mot Ljusdal i årets första uppgörelse på hemmaplan ruskade om Peace & Love Citys ordentligt. Rasmus Linder svarade för hemmalagets enda fullträff, men mer än så blev det inte. Efter paus visade gästerna upp ett överlägset spel, förhoppningarna om ett kvitteringsmål för hemmalaget grusades med besked av ett effektivt och sammanhållet Ljusdal.


  Läs mer »
 • 2019-01-05

  Vad är väl SM-guld mot Lill-Babs och Misha?

  Lördagens gäster på Tunet, Ljusdals BK, är resultatmässigt sett lillebror i den gyllene, hälsingska bandykulturen. Edsbyn har 11 SM-guld, tre segrar i World Cup och är tvåfaldig Europacupmästare. Broberg har vunnit fem SM-finaler och har fyra World Cup-titlar. Bollnäs har två SM-guld och har vunnit engång. Ljusdal har ett SM-guld. Det spelades hem 1975.


  Men Ljusdal har Lill-Babs, megastjärna och en artist som älskades av hela det svenska folket. Det slår ingen. Hon finns också med på Ljusdals matchdräkter! Man har också Misha Svesjnikov, drygt 45 år och bandyns levande evighetsmaskin. Känd och fortfarande fruktad för sin teknik och skridskoåkning.


  Läs mer »
 • 2019-01-04

  Göte – En legend

  Göte Berglund blir den 1:a att tilldelas vårt livslånga säsongskort!


  Göte har alltid varit där sen jag engagerade mig i föreningen, säger klubbchefen Daniel Johansson.


  Läs mer »
 • 2018-12-31

  Gott nytt år spelare, ledare och fantastiska krafter!

  ”I don't want to talk, about the things we've gone through…”


  Orden från ABBA:s The winner takes it all hängde tunga över mitt huvud kvällen efter Rättvik. Man kanske borde göra som någon sa, ta ut glädjen i förskott, annars blir det inget av den.


  Men vi har ju faktiskt mycket att glädja oss över. Inte den usla hörnstatistiken (inget lag har, om minnet är det rätta har spelat till sig så många hörnor men haft så liten utdelning), utan av kamratandan, den goda och välkomnande stämningen, Christian Frohm som serie fjärde bästa målskytt så här långt, Rasmus Linder kung av assister, Kevin Brown som redan gjort betydligt fler mål än på hela förra säsongen, över alla duktiga och talangfulla ungdomar, över ibland strålande insatser och att vi håller liv i en härlig sport.


  Läs mer »
 • 2018-12-29

  Årets sista match på Tunet!

  Kom och se årets sista match på Tunet!


  Söndagen den 30/12 kl 13:00


  Läs mer »
 • 2018-12-28

  Vägen från Rättvik kan bli vägen framåt

  Det känns som om det är läge att sjunga ”It’s now or never”…


  Sträckan Borlänge-Rättvik är ungefär 65 kilometer, resan tillbaka får Peace & Love City denna lördag kan bildligt talat bli en avgrund eller en väg framåt och uppåt. Mycket står på spel i derbyreturen IFK Rättvik. 7–7 på annandagen i Borlänge gör läget ytterst ovisst.


  Men den värsta kampen verkar P & L City-spelarna gå mot sig själva och tron på den egna förmågan. Mot Rättvik senast smög sig en förödande osäkerhet in efter pausen och det som i 45 inledande minuter såg ut som marsch mot en säker seger blev en poäng som räddades i sista sekunden.


  – Rättvik fick energi när de närmade sig målmässigt, vi tappade och började agera osäkert, kommenterar Peace & Love Citys tränare Thomas Linder.


  Läs mer »

Nyhetsarkiv »

Nästa hemmamatch KOM OCH HEJA PÅ OSS!

Webdoc CMS