MENY


Hemsidan - Peace & Love City - ctl00_cph1_f_pl2017-jpg_slideimg

Besök Peace & Love 5-7 juli 2018

Köp din biljett här!  

Hemsidan - Peace & Love City - ctl00_cph1_f_bandy13-jpg_slideimg

Skridskokul och Bandyskola


Tack för den gångna vintern! Vi återkommer i höst. 

Hemsidan - Peace & Love City - ctl00_cph1_f_bandy11-jpg_slideimg

Ungdomslag för alla åldrar


Vi återkommer i höst!

Hemsidan - Peace & Love City - ctl00_cph1_f_bandy10-jpg_slideimg

Massor av bandy hela vintern!

Nyheter
 • 2018-05-20

  Tuff träningsstart – och ”Kralle” tillbaka!

  Försäsongsträningen är igång på allvar för Peace & Love City, och första passet blev en tuff körare ute på Tunet under nye tränaren Thomas Linder, som inledde med att presentera sig och sin syn på hur spelet ska formas.


  – Det kändes bra. Jag och Oscar Stadin kom från Sandviken, Rasmus låg sjuk hemma. Vi kände oss verkligen varmt välkomna. Vi mötte en omhändertagande grupp med bra driv, där man pushar varandra, säger Thomas.


  Läs mer »
 • 2018-05-16

  Rutinerad Alex fullbordar fyrtalet

  En rutinerad, stor, kraftfull och stark halv fullbordar Peace & Love Citys fyrtal av hittills klara nyförvärv till kommande säsong. Alexander Sundström, senast i Tillberga, är känd för Borlängepubliken och instämmer i beskrivningen av honom.


  – Det är kanske mina bästa sidor. Jag tror att jag är ganska bra på skridskor också. Kul att vara tillbaka i Borlänge. Det finns en bra vision i klubben om vart man vill och jag känner många i laget, säger Alex som han kallas.


  Läs mer »
 • 2018-05-11

  Oscar – en spelare som vill ge sitt yttersta

  Snacka om lönande samarbete och en lysande lösning.


  För ett par dagar sedan presenterade vi stortalangen Rasmus Linder som ett välkommet nyförvärv i Peace & Love City samt hans pappa Thomas som ny tränare. Men från Sandvikens AIK kommer också ”en levande och outtröttlig Duracell-kanin”, som klubbchefen i P & L City Daniel Johansson betecknar honom i korthet. Namnet: Oscar Stadin, 21 år och jämnårig med Rasmus. Han skrattar åt liknelsen med den kända reklamkaninen.


  – Det kanske ligger något i det. Jag gilla ratt virvla runt, ha fart under skridskorna och ta ut mig och bli ordentligt trött för att känna att jag gjort mitt bästa efter en match, säger Oscar, elektriker till yrket och SAIK-are sedan barnsben.


  Läs mer »
 • 2018-05-09

  Rasmus Linder tillbaka i Peace & Love City

  Rasmus Linder, 21 år, är i sina bästa stunder och när han är på bästa tänkbara humör en lysande bandyspelare. Det fick Borlängepubliken uppleva flera gånger under de åtta matcher han gjorde med utvecklingsavtal i Peace & Love City säsongen 2016–2017; det har publiken hemma i Sandviken och motståndare även internationellt sett åtskilliga gånger.


  Säsongen 2018–2019 blir hans klubbadress i Peace & Love City. Övergången blev klar i dagarna, P & L City har gjort ett toppförvärv.


  Läs mer »
 • 2018-05-09

  … och får pappa Thomas med sig!

  Tränaren Rasmus Linder pratar så väl om är hans pappa Thomas, som ska leda Peace & Love Citys allsvenska lag kommande säsong.


  Thomas är en erfaren ledare som i många år tränat framgångsrika ungdomslag och även varit med om att föra både det svenska damlandslaget till VM-guld (i Chengde i Kina nu 2018) och F17-landslaget till VM-guld 2016 i Irkutsk. Han tränade Sandvikens AIK:s damlag perioden 2012–2017 och SAIK:s U20-lag de tre senaste säsongerna.


  Läs mer »
 • 2018-05-08

  Under construction!

  Nu har det varit tyst ett tag från vår sida men arbetet med att bygga nästa års slagkraftiga lag pågår för fullt!

  Vi kan med stolthet och glädje meddela att vi hittills gjort klart med 3 spelare från elitserien!
  Alla är mer eller mindre bekanta för City-publiken och det rör sig om Alexander Sundström från Tillberga samt Rasmus Linder och Oscar Stadin från SAIK!

  Vi kan dessutom presentera nästa års huvudtränare i föreningen, Thomas Linder också han ifrån SAIK!


  Läs mer »
 • 2018-04-17

  Snart börjar allvaret för P18 Elit

  Borlänge Bandy ställer upp med ett lag i kommande säsongs seriespel i P18 Elit.
  För några dagar sedan hölls ett upptaktsmöte där spelare och ledare gick igenom förutsättningarna. Barmarksträningen börjar i maj och alla är beredda på att satsa och anta en mycket tuff utmaning.


  Läs mer »
 • 2018-04-12

  Örebro en dubbel utmaning för ”Sebbe”

  Lagbygget i Peace & Love City inför nästa säsong i bandyallsvenskan pågår för fullt. Men på torsdagen förlorades en av de viktigaste stöttepelarna på senare år – liberon Sebastian Eriksson. Örebro blir hans nästa hemvist både på planen och i vardagen. Nya utvecklingsmöjligheter inom bankyrket, lusten att pröva på en ny bandymiljö och studiemöjligheter för sambon Lisa var starkt bidragande orsaker till att ”Sebbe” beslutade sig för att säga adjö till bandykarriären i Borlänge.


  – Det känns faktiskt bra. Jag får en nytändning både i jobbet och inom bandyn. Men självklart kommer jag ändå att sakna alla kompisar i Borlänge, klubben och alla kollegor på banken här, säger ”Sebbe” själv.


  Läs mer »
 • 2018-03-29

  Dessa fantastiska kvinnor, män och ungdomar

  En fluga gör ingen sommar. En styrelse, ett välspelande seniorlag gör ingen idrottsförening. Bandyn i Borlänge är bevis nog. Här är fundamentet främst alla dessa fantastiska kvinnor, män och ungdomar som arbetar träget och med stort hjärta för att hålla igång biljettförsäljning, lottförsäljning, arbete i kiosken och i kaffe-/klubbstugan, bollplockning, hjälp med sargen, träningar för alla ungdomar och en massa småsaker därtill.


  Det är beundransvärt, otaliga ord räcker inte till för att berömma dem tillräckligt. Här finns bevisen på att lojalitet, solidaritet och omtanke bär långt. Delar av samhället borde ta efter!!! Framgångarna, inte bara på seniorsidan utan den gångna säsongen även för ungdomarna, är ingen tillfällighet.


  Läs mer »
 • 2018-03-25

  En ganska lyckad berg- och dalbanefärd

  ”Sammanfatta säsongen och det vi gjort i vinter!”


  Orden är Pelle Fosshaugs, platsen kaffe- och klubbstugan på Tunet där spelarna i Peace & Love samlades för någon vecka sedan tillsammans med tränarteamet Pelle Fosshaug, Jocke Nyström och Ulf Hedlund.


  Berg- och dalbana. Engagemang. Hjärta. Vi kan vinna mot alla. Vi vinner alla resultatmässigt sett jämna matcher. En poäng från kval. Det var funderingar som dök upp.


  Läs mer »

Nyhetsarkiv »

Nästa hemmamatch BANDYALLSVENSKAN

Webdoc CMS