MENY


Hemsidan - Peace & Love City - ctl00_cph1_f_pl2017-jpg_slideimg

Boka in Peace & Love 2019

Här kan du snart köpa biljett!  

Hemsidan - Peace & Love City - ctl00_cph1_f_bandy13-jpg_slideimg

Skridskokul och Bandyskola


Tack för den gångna vintern! Vi återkommer i höst. 

Hemsidan - Peace & Love City - ctl00_cph1_f_bandy11-jpg_slideimg

Ungdomslag för alla åldrar


Vi återkommer i höst!

Hemsidan - Peace & Love City - ctl00_cph1_f_bandy10-jpg_slideimg

Massor av bandy hela vintern!

Nyheter
 • 2018-07-10

  Vi kallar till årsmöte 20 augusti kl 18

  Måndagen den 18 augusti kl 18 håller vi årsmöte i klubbstugan på Tunet. Vi kommer inte att skicka ut några handlingar inför mötet utan publicerar dom istället här på webben för egen utskrift.

  Läs mer »
 • 2018-07-04

  Full fart på isträningarna för ”#Trevligt folk”

  Han heter inte Janne Andersson, har inte någon bakgrund i den fantastiska lilla Halmstadklubben Alets IK och ingen bror som är teaterregissör. Men en sak har han i allra högsta grad gemensamt med Sveriges förbundskapten i fotboll: han tror på laget, på kollektivet och viljan att stå upp för varandra.


  Hans namn är Thomas Linder, ivrig och ibland framgångsrik fritidsfiskare och numera tränare för Peace & Love City. Erfarenheterna av spelarna så här långt är bara positiva. Han har, tycker han själv, hamnat hos ”#Trevligt folk” som inte räds utomstående och vänder ryggen till.


  – Ett otroligt härligt gäng. Spontana, roliga och välkomnande spelare allihop. Jag, Rasmus och Oscar åker från Sandviken med glädje och energi till träningarna, säger Thomas berömmande.


  Läs mer »
 • 2018-05-20

  Tuff träningsstart – och ”Kralle” tillbaka!

  Försäsongsträningen är igång på allvar för Peace & Love City, och första passet blev en tuff körare ute på Tunet under nye tränaren Thomas Linder, som inledde med att presentera sig och sin syn på hur spelet ska formas.


  – Det kändes bra. Jag och Oscar Stadin kom från Sandviken, Rasmus låg sjuk hemma. Vi kände oss verkligen varmt välkomna. Vi mötte en omhändertagande grupp med bra driv, där man pushar varandra, säger Thomas.


  Läs mer »
 • 2018-05-16

  Rutinerad Alex fullbordar fyrtalet

  En rutinerad, stor, kraftfull och stark halv fullbordar Peace & Love Citys fyrtal av hittills klara nyförvärv till kommande säsong. Alexander Sundström, senast i Tillberga, är känd för Borlängepubliken och instämmer i beskrivningen av honom.


  – Det är kanske mina bästa sidor. Jag tror att jag är ganska bra på skridskor också. Kul att vara tillbaka i Borlänge. Det finns en bra vision i klubben om vart man vill och jag känner många i laget, säger Alex som han kallas.


  Läs mer »
 • 2018-05-11

  Oscar – en spelare som vill ge sitt yttersta

  Snacka om lönande samarbete och en lysande lösning.


  För ett par dagar sedan presenterade vi stortalangen Rasmus Linder som ett välkommet nyförvärv i Peace & Love City samt hans pappa Thomas som ny tränare. Men från Sandvikens AIK kommer också ”en levande och outtröttlig Duracell-kanin”, som klubbchefen i P & L City Daniel Johansson betecknar honom i korthet. Namnet: Oscar Stadin, 21 år och jämnårig med Rasmus. Han skrattar åt liknelsen med den kända reklamkaninen.


  – Det kanske ligger något i det. Jag gilla ratt virvla runt, ha fart under skridskorna och ta ut mig och bli ordentligt trött för att känna att jag gjort mitt bästa efter en match, säger Oscar, elektriker till yrket och SAIK-are sedan barnsben.


  Läs mer »
 • 2018-05-09

  Rasmus Linder tillbaka i Peace & Love City

  Rasmus Linder, 21 år, är i sina bästa stunder och när han är på bästa tänkbara humör en lysande bandyspelare. Det fick Borlängepubliken uppleva flera gånger under de åtta matcher han gjorde med utvecklingsavtal i Peace & Love City säsongen 2016–2017; det har publiken hemma i Sandviken och motståndare även internationellt sett åtskilliga gånger.


  Säsongen 2018–2019 blir hans klubbadress i Peace & Love City. Övergången blev klar i dagarna, P & L City har gjort ett toppförvärv.


  Läs mer »
 • 2018-05-09

  … och får pappa Thomas med sig!

  Tränaren Rasmus Linder pratar så väl om är hans pappa Thomas, som ska leda Peace & Love Citys allsvenska lag kommande säsong.


  Thomas är en erfaren ledare som i många år tränat framgångsrika ungdomslag och även varit med om att föra både det svenska damlandslaget till VM-guld (i Chengde i Kina nu 2018) och F17-landslaget till VM-guld 2016 i Irkutsk. Han tränade Sandvikens AIK:s damlag perioden 2012–2017 och SAIK:s U20-lag de tre senaste säsongerna.


  Läs mer »
 • 2018-05-08

  Under construction!

  Nu har det varit tyst ett tag från vår sida men arbetet med att bygga nästa års slagkraftiga lag pågår för fullt!

  Vi kan med stolthet och glädje meddela att vi hittills gjort klart med 3 spelare från elitserien!
  Alla är mer eller mindre bekanta för City-publiken och det rör sig om Alexander Sundström från Tillberga samt Rasmus Linder och Oscar Stadin från SAIK!

  Vi kan dessutom presentera nästa års huvudtränare i föreningen, Thomas Linder också han ifrån SAIK!


  Läs mer »
 • 2018-04-17

  Snart börjar allvaret för P18 Elit

  Borlänge Bandy ställer upp med ett lag i kommande säsongs seriespel i P18 Elit.
  För några dagar sedan hölls ett upptaktsmöte där spelare och ledare gick igenom förutsättningarna. Barmarksträningen börjar i maj och alla är beredda på att satsa och anta en mycket tuff utmaning.


  Läs mer »
 • 2018-04-12

  Örebro en dubbel utmaning för ”Sebbe”

  Lagbygget i Peace & Love City inför nästa säsong i bandyallsvenskan pågår för fullt. Men på torsdagen förlorades en av de viktigaste stöttepelarna på senare år – liberon Sebastian Eriksson. Örebro blir hans nästa hemvist både på planen och i vardagen. Nya utvecklingsmöjligheter inom bankyrket, lusten att pröva på en ny bandymiljö och studiemöjligheter för sambon Lisa var starkt bidragande orsaker till att ”Sebbe” beslutade sig för att säga adjö till bandykarriären i Borlänge.


  – Det känns faktiskt bra. Jag får en nytändning både i jobbet och inom bandyn. Men självklart kommer jag ändå att sakna alla kompisar i Borlänge, klubben och alla kollegor på banken här, säger ”Sebbe” själv.


  Läs mer »

Nyhetsarkiv »

Nästa hemmamatch BANDYALLSVENSKAN

Webdoc CMS