MENY


Hemsidan - Peace & Love City - ctl00_cph1_f_pl2017-jpg_slideimg

Besök Peace & Love 5-7 juli 2018

Köp din biljett här!  

Hemsidan - Peace & Love City - ctl00_cph1_f_bandy13-jpg_slideimg

Skridskokul och Bandyskola


Tack för den gångna vintern! Vi återkommer i höst. 

Hemsidan - Peace & Love City - ctl00_cph1_f_bandy11-jpg_slideimg

Ungdomslag för alla åldrar


Vi återkommer i höst!

Hemsidan - Peace & Love City - ctl00_cph1_f_bandy10-jpg_slideimg

Massor av bandy hela vintern!

Nyheter
 • 2018-03-09

  Avslutningsfest tillsammans

  Onsdagen den 21/3 kl. 18:00 - 21:00 är du hjärtligt välkommen att avsluta årets säsong tillsammans på O´Learys!


  Pris
  Barn/ungdomar upp till 14 år endast 129 kr – inkl. buffé, dryck samt aktiviteter
  Vuxna endast 199 kr - inkl. buffé, vin/öl/cider samt aktiviteter (alkoholfritt 179 kr)


  Läs mer »
 • 2018-03-05

  Ungdomsavslutningar på onsdag och torsdag!

  Denna vecka, på fredag den 9 mars, stängs aggregatet på Tunet och därmed är bandysäsongen 2017/18 över. Innan dess skall vi såklart ha avslutning på is för våra ungdomar.


  Läs mer »
 • 2018-02-24

  Seger i avslutningen och sjätte plats

  Seger, sista målet, seriesexa. Lagkaptenen Patrik Allansson-Roos blev bönhörd i sin avslutningsmatch för Peace & Love City. Det blev två poäng borta på lördagseftermiddagen mot Gustavsbergs IK, segern skrevs till 5–2 (2–0) och P & L City hamnade bara en poäng från kvalplats och tio efter seriesegrande Frillesås.


  – Vi har varit med där uppe igen. Starkt, men vi har trots allt inte räckt till för att nå ända fram. Men vi är nöjda, mycket nöjda, med säsongen, kommenterade assisterande tränaren Jocke Nyström, livligt och ljudligt ackompanjerad av glada spelare på bussen hem.


  Läs mer »
 • 2018-02-24

  Vinst i P13-cup

  Det var så där kallt som det kan vara just vid Grängesvallen där vårt P13-lag skulle spela final i p13-cup.

  Grängesberg hade överraskat iallafall oss ledare genom att vinna sin match i semifinalen mot Bollnäs, medan vi slog Sandviken hemma på Tunets IP.


  Läs mer »
 • 2018-02-24

  Sista matchen med gänget

  Peace & Love City avslutar säsongen i bandyallsvenskan med bortamatch mot Gustavsberg. För lagkaptenen Patrik Allansson-Roos, alias Allan, blir det sista matchen med gänget. Han berättade om sitt beslut att lämna klubben för några dagar sedan.


  Det finns paralleller till kultfilmen ”sista natten med gänget” som rubriken syftar på och som handlar om uppbrott och att skiljas från varandra. En av låtarna i filmen är, lätt omskriven, ”This will be the day when you say goodbye.”


  – Det känns konstigt i hela kroppen, väldigt vemodigt. Sista matchen med min moderklubb, sista gången jag spelar med de här killarna, säger Patrik inför sin och laget avskedsföreställning.


  Läs mer »
 • 2018-02-22

  Kevin vill vara med på resan mot eliten

  Kevin Brown, 25, ställs i helgen mot Gustavsberg när Peace & Love City avslutar säsongen i Bandyallsvenskan. Det var i Värmdöklubben han spelade under sina första bandyår innan han försvann först till Hammarbys juniorlag och senare till Ljusdal där han rotade sig rejält.


  – Egentligen skulle jag upp till Edsbyn och både spela och gå på bandygymnasiet där. Men vi gjorde en sväng förbi Ljusdal och jag fick en härlig känsla för orten direkt. Ljusdal blev mitt hem i sex år. Jag har många av mina allra bästa vänner där fortfarande och kommer troligen att flytta dit igen. Men det dröjer länge, förklarar Kevin.


  Läs mer »
 • 2018-02-18

  Kvalplats utom räckhåll – men vi lever på hoppet

  Förhoppningen om en plats i elitseriekvalet dog på Tunet i lördags. Sista hemmamatchen på Tunet för Peace & Love City resulterade i en förlust med 6–10 (1–5) mot ett Ljusdal som på sistone verkligen stigit från mörkret mot ljuset och spelade till sig möjligheten att nå en av de tre bästa placeringarna i tabellen.


  Efter underläge med 0–5 när drygt 30 minuter spelats, var uppförsbacken alltför brant för hemmaspelarna. För Peace & Love City gäller det nu att leva på hoppet om en värdig avslutning, när man möter Gustavsberg borta nästa lördag, den 24 februari.


  Läs mer »
 • 2018-02-16

  ”Fegisen” som tuffat till sig tror på P & L City

  Att kvala eller inte kvala? Det är frågan. Peace & Love City spelar sin sista hemmamatch och tar emot Ljusdal på Tunet i lördagens match. I potten ligger en möjlig kvalplats. Motståndet är tufft, mycket tufft. Det inser alla i hemmalaget, men Isak Bolin, 18-årig supertalang, yngst av alla spelare i hemmalaget och enligt honom själv en fegis en gång i tiden, räds varken vargen, fan eller trollen – eller motståndarna.


  – Ljusdal har ett starkt lag som verkar ha hittat upp ur sin svacka nu på sistone. Men vi är också bra, väldigt bra om vi visar energi och alla jobbar ordentligt, säger han.


  Läs mer »
 • 2018-02-16

  Tunabyggen bjuder alla hyresgäster på bandy!

  På lördag möte Peace & Love City och Ljusdals BK på Tunets IP. 
  Alla Tunabyggens hyresgäster hälsas välkomna!

  Din senaste hyresavi gäller som inträde för fyra personer (två vuxna + två barn eller en vuxen + tre barn). Hyresavin hittar du på tunabyggen.se


  Läs mer »
 • 2018-02-14

  Inför matchen på Buskåker

  På lördag är det dags för årets sista hemmamatch som spelas mot anrika Ljusdals BK. Efter tisdagens seger mot UNIK har vi rejält häng på en kvalplats men Ljusdal lär knappast ge oss något gratis. 
  Tillsammans med Buskåkers Gästgiveri bjuder vi in Er att ladda inför matchen med lite mat och dryck. Vi räknar också med att någon av tränarna kommer förbi och pratar lite inför matchen. 

  Läs mer »

Nyhetsarkiv »

Nästa hemmamatch BANDYALLSVENSKAN

Webdoc CMS