MENY


Hemsidan - Borlänge Bandy - ctl00_cph1_f_pl2017-jpg_slideimg

Besök Peace & Love 4-5-6 juli 2019

Läs mer här...

Hemsidan - Borlänge Bandy - ctl00_cph1_f_bandy13-jpg_slideimg

Skridskokul och Bandykul


Vi tränar onsdagar kl 17-18. Välkommen!

Hemsidan - Borlänge Bandy - ctl00_cph1_f_bandy11-jpg_slideimg

Ungdomslag för alla åldrar


Välkommen på träning!

Hemsidan - Borlänge Bandy - ctl00_cph1_f_bandy10-jpg_slideimg

Massor av bandy hela vintern!

Nyheter
 • 2019-09-16

  Klubbmärke

  Vi vill ha din hjälp!


  Vi har fått ett förlag på ett nytt klubbmärke för föreningen.
  Nu får ni chansen att tycka till om vi skall ha ett nytt eller behålla det "gamla", hjälp styrelsen att fatta ett beslut.


  Läs mer »
 • 2019-09-09

  Ung kvartett klar för seniorlaget

  ”Skänk mig en lilja” sjöng falubördige musikern Yngve Stoor. Han med sommarhus vid sjön Gimmen och som i en oändlig rad av s.k. Hawaiimusik lärde oss att säga ”älskar dig” (aloha oe) på hawaiianska. Om han fick sin blomma eller inte förtäljer inte historien.


  Men Borlänge Bandy fick två.


  Läs mer »
 • 2019-09-05

  Borlänges brinnande bandyhjärtan

  I nöden prövas vänner. Vad hjärtat tycker, talar munnen.


  Efter den gånga bandysäsongen i allsvenskan var Borlänges seniorlag sargat, ett skepp på väg att gå under efter alla spelarflykter. Men operation övertalning sattes igång och Daniel Johansson, f.d. klubbchef och tyvärr flyktad till AIK, lyckades få en viktig och kompetent stomme med spelare från Borlänge att stanna kvar och säkra fortsatt seniorspel. Det var bandyhjärtan som brann.


  Sist i raden att bestämma sig för att fortsätta var Ludvig Frid alias Ludde.


  – Det var så lite folk att vi riskerade att inte få något lag och det kändes svårt att svika klubben i det läget, säger han.


  Läs mer »
 • 2019-09-03

  En omtyckt ledare har gått ur tiden!

  Göte Berglund mångårig sysslare i Bandyklubben och en ledarlegend som verkat i föreningen i många år har somnat in.

  Främst minns vi honom som ledare under 80 och 90 talet. Han fungerade som lagledare under de glansdagar då Pelle Fosshaug, Stefan Olsson, Mats Sjöö mfl var aktiva i klubben. 


  Läs mer »
 • 2019-08-15

  Peace & Love City blir Borlänge Bandy igen!

  Vid Borlänge Bandys senaste styrelsemöte fattades beslutat att gå tillbaka till det gamla namnet på klubbens seniorlag som i tre säsonger fått heta Peace & Love City med Jocke Nyström (tillbaka i år), Pelle Fosshaug och Thomas Linder som tränare.


  – Namnbytet känns bra, vi går tillbaka till rötterna igen. Det marknadsmässiga värdet vi fick av att heta Peace & Love City kan ha klingat av, jag tror att vi vinner på den här ändringen, säger klubbens nye ordförande Fredrik Zetterström.


  Läs mer »
 • 2019-08-08

  Ungdomarna på hal is – rekordtidigt!

  Ödets försyn i form av konståkare som inte behövde sina timmar, gjorde att Borlänges bandyungdomar kom på is rekordtidigt i år. Från och med måndag till och med denna fredag har det varit full fart i Borlänges ishall.


  – Hur roligt som helst. Omkring 25 ungdomar har varit med varje gång vi haft våra träningspass. U16 och U19 tränade i måndags och tisdags, de yngre har kört varje dag, berättar Jocke Nyström, ungdomsledare och denna säsong också A-lagstränare.


  Läs mer »
 • 2019-08-05

  Full fart i ishallen

  Idag var det dags för det första av fem pass i Borlänge ishall för våra yngre spelare.


  Tack vare Borlänge Konståkningsklubb har vi fått pass denna vecka för ett litet sommabandyläger måndag - fredag med träning 12:30-14:00


  Varje dag kommer Borlänge Konståkningsklubb ha ett pass med spelarna för att träna balans och teknik, kanon!


  Läs mer »
 • 2019-08-01

  Rekordtidig ispremiär!

  Bandyspelare!


  I år blir det en rekordtidig ispremiär eftersom vi har tider i ishallen redan nästa vecka för dom som är sugna att köra igång. 

  Rekordtidigt!

  Läs mer »
 • 2019-06-27

  Vår verksamhet värd att belöna

  Borlänge Bandy har belönats med 30 000 kronor av den så kallade 30/30-fonden som vill uppmärksamma och belöna idrottsföreningar, oavsett idrott, som verkar för sunda värderingar och som ger både trygghet och glädje. Vinstchecken och ett diplom togs emot av vår klubbs representant Patrik Kinnunen vid en gala på Restaurang Trädgårn i Göteborg. Prisutdelare var Henrik Lundqvist.


  – Det här är ett bra kvitto på att det vi håller på med är något både riktigt och viktigt. Vi är en av 30 föreningar av totalt cirka
  3 000 sökande som belönas. Nu gäller det att vi arbetar vidare och visar det vi gör ännu bättre, kommenterade Patrik Kinnunen, alias PK och själv en del av klubbens själ, efter prisutdelningen.


  Läs mer »
 • 2019-06-12

  Vi kallar till årsmöte 26 juni kl 18.30

  Årsmötet kommer att hållas i klubbstugan på Tunet. Ärenden enligt stadgarna. 


  Läs mer »

Nyhetsarkiv »

Nästa hemmamatch KOM OCH HEJA PÅ OSS!

Webdoc CMS