Vill du hjälpa till?

Vi söker dig som vill jobba med bandy!

Vi vill ge barn och ungdomar från alla kulturer chansen att åka skridskor och spela bandy. Bandy är en fantastisk sport!

Vi söker engagerade personer med eller utan anknytning till föreningslivet som har värme, omsorg, tid och som vill göra en personlig insats. Det kan vara en roll kring något av våra lag som spelare, ledare eller aktiv. Sådana uppdrag gör vi i vår förening ideellt och belöningen är mest arbetsglädje och gott kamratskap.

Du får en unik erfarenhet om svenskt föreningsliv, integration och goda chanser till ett utökat nätverk. Tidigare erfarenheter är inget krav.

Ring Hans Grandin 070-541 5515 eller skicka ditt CV till info@borlangebandy.se.

Vi söker människor som vill jobba med information och bandy!

Kommunikation är viktigt för vår verksamhet och vi måste ha ett kompetent gäng som jobbar med vårt informationsflöde. Jobba med oss så får du en unik erfarenhet av svenskt föreningsliv och goda chanser till ett utökat nätverk i Borlänge. Mervärden du får är en rejält utökad portfolio, erfarenhet, och en referens från föreningen vid väl utfört arbete.

Tidigare erfarenheter är en merit men inte ett krav. Det är bra om du har goda kunskaper i svenska, engelska och gärna något annat språk.

Vi behöver personer som kan:

• Fotografering i bandymiljöer för ungdoms- och seniorverksamhet
  • Fixa med hemsidan
  • Film - intervjuer, inför match och klipp under samt efter match
  • Matchrapporter och text
  • Press och mediakontakt

Skicka ditt CV till info@borlangebandy.se.

Vi söker dig som vill träffa folk och prata bandy!

Vi vill skapa en väl fungerande marknadsenhet som utvecklar våra relationer med sponsorer och andra intressenter. Vi kommer att lägga fokus på att hitta nya intäktsmöjligheter och utveckla de kommersiella delarna av föreningens verksamhet och produkten ”bandy”.

Vi söker dig som har det som krävs för att sälja Borlänge Bandy. Din uppgift blir att hitta potentiella partners och sponsorer och finna vägar för samarbeten. Vi i marknadsgruppen kommer att ge dig all hjälp du behöver och tillsammans lägga upp en plan för att nå dina mål.

Arbetet kan ske på provisionsbasis. Tidigare erfarenhet är en merit men inte ett krav. Vi ser att du gillar att sälja och har lätt för att skapa relationer med olika människor. Du måste tycka om att diskutera med människor och ha ett intresse för att sälja.

Ring Hans Grandin 070-541 5515 eller skicka ditt CV till info@borlangebandy.se.

Vill du hjälpa till - klicka här!

Webdoc CMS